søndag 11. desember 2011

Masha'Allah!


Bare et lite googlesøk på noe så enkelt som Norgesglass gav meg mange flotte inspirasjonsbilder for "liksomrot", kjøkkenlogistikk og ikke minst min store kjærleik for, nettopp, Norgesglass!

Jeg har allerede anskaffet meg en liten bunke, og jeg får vistnok også en bærepose av min eksstesvigermor. (Hjelp, det hørtes egentlig veldig fælt ut det ordet, men damen er veldig koselig altså!)

Jeg har allerede ett til ris, sukker, kokos og kaffeputer. Så på tide å få pastaen, saltet, kverna kaffe, etc etc etc. Og kanskje noen ekstra til lys og slikt? Jammen om jeg veit. Fant noen veldig fine heklede greier til glass hos Bekkibjarnoll, så kanskje blir det noen slike også? Enkelt og kjapt å lage selv, og slikt liker man!(bildet er lånt fra ensmakavhonning.com og er et av de mange bilderesultatene man får når man søker på norgesglass)

(Og til de som måtte stusse på min bruk av et muslimsk uttrykk. Jeg liker'e! Og med noen veldig fyrige muslimske diskusjonsglade damer på facebooken min, så blir man påvirket).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar